Eeterij Uniek

De favoriete hangplek van Jimmy!

Bezoek website
PROJECT INFO

Een samenwerking waar je honger van krijgt!

Wij maakten eind 2020 een spiksplinternieuwe website voor Eeterij Uniek. Het doel was om de warme, en altijd gemoedelijke sfeer van het restaurant door te vertalen naar de website. We hebben veel gebruik gemaakt van beeld om te zorgen dat bezoekers er honger van kregen. De website is volledig responsive en mobile friendly. Honderden bezoekers weten al dagelijks hun weg te vinden naar de nieuwe website.

Check de website hier: www.eeterij-uniek.nl

Naast de website hebben we ook een geautomatiseerd bestelproces met op maat gemaakte, gepersonaliseerde workflows mogen realiseren. Say what? Een systeem waar we datastromen optimaliseren voor zowel consument (bestel bevestigingen op naam) als restaurant (inzichtelijk maken bestellingen, bijhouden van uitzonderingen, marketingkansen benutten met data & Many More). #lekkerhoor

Periodiek passen we ook e-mailmarketing toe voor Eeterij Uniek. We sturen gerichte mailings naar gesegmenteerde doelgroepen. We benutten de klantdata en proberen relevante info bij de juiste mensen terecht te laten komen om op deze manier de omzet te vergroten.

We wensen Eeterij Uniek heel veel succes met hun nieuwe site en de bestellingen van de speciale take-away boxen! #besteltip

Ben jij benieuwd wat we precies hebben gedaan en wil je kijken of dit ook wat voor jou is? Laat het ons weten, dan leggen we het graag aan je uit!